Academic Board

För att säkerställa den akademiska nivån på Executive MBA-programmen har Mgruppen knutit till sig ett Academic Board. Uppdraget är att ansvara för att programmen har den akademiska kvalitet och professionalism som krävs för att betraktas som marknadsledande aktör på den svenska marknaden. Det gör ledamöterna bland annat genom att bidra med uppdatering inom bransch, omvärld och utvalda ämnesområden.

Vidare ska de trygga innehållet så att det blir en välanpassad avvägning mellan ny forskning, teoriter och trender samt ge kunskaper och erfarenheter som på bred front kan tillämpas i egna verksamheten.

Ledamöterna har även rollen att tillsammans med programledarna verka som examinatorer för de projektarbeten som görs i respektive program och de medverkar även som föreläsare. Alla har en doktorsexamen inom ett relevant område kopplat till något av programmen och aktuell koppling till en fakultet. Academic Board leds av Dr. Mike Malmgren, Associate Professor at Ashridge Business School, UK & Associate Professor, Linköping Universitet. Mike är examinator för Executive Master of Strategy.

 

Välkommen att ladda ned broschyren om Mgruppens Executive MBA här


 

Vi hjälper dig

Har du frågor eller funderingar ska du inte tveka att höra av dig. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.