Executive MBA i Stockholm & Göteborg

Vi kan bara hjälpa dig med ett effektivt ledarskap.

Kontakta oss här

Se filmen
Executive Master
  • För dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom strategisk analys och management. Du får nya perspektiv och inspiration för att utveckla verksamheter. Utbildningen fokuserar på att ge dig direkt användbara och relevanta färdigheter med en gedigen vetenskaplig grund.

   Internatutbildning

   • Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr)
   • Pris: 99 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • För dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom finansiell ekonomi och redovisning. Du vill få ett helhetsperspektiv på hur ett finansiellt perspektiv kan bidra till affärsutveckling. Du är troligtvis chef i en operativ ledningsgrupp. Din yrkesroll ställer krav på att du skall kunna bidra till ledningsarbetet med en helhetssyn

   Internatutbildning

   • Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr)
   • Pris: 95 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

   Internatutbildning

   • Längd: 18 dagar (6 x 3 dgr)
   • Pris: 129 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • För dig vars yrkesroll ställer krav på att du skall kunna bidra med HR-kompetens med utgångspunkt från en helhetssyn på verksamheten . Ansvaret i din nuvarande eller framtida roll går därmed bortom specialistens. Eftersom HR-strategin går hand i hand med affärs-/verksamhetsstrategin har du stor fördel av att förstå din strategiska roll och kunna arbeta långsiktigt.

   Internatutbildning

   • Längd: 12 dagar (4 x 3 dgr)
   • Pris: 79.000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • Du är chef eller specialist med resultat-, områdes-, eller avdelningsansvar. Du sitter i en ledningsgrupp eller är invovlerad i det strategiska arbetet på annat sätt.

   Internatutbildning

   • Längd: 8 dagar (3 + 2 + 3)
   • Pris: 65 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA

Vår utbildning inom Executive MBA i Stockholm & Göteborg

Mgruppen Executive MBA - logotype (brun)

Förmodligen har du sökt på Executive MBA i Stockholm eller i Göteborg.

Mgruppen är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydda MBA-utbildningar och ledarskapsutbildningar för företag. Tack vare vi varit verksamma så pass lång tid inom branschen har vi gedigen erfarenhet av just ledarskapsutveckling och vet precis vad som fungerar - men också vad som inte gör det.

För att alltid kunna erbjuda så hög kvalitet som möjligt i våra utbildningar ser vi alltid till att skräddarsy varje upplägg utifrån rådande behov. Det gör att du som anlitar oss alltid kan vara säker på att få den bästa utbildningen enligt dina önskemål. Eftersom vi är en oberoende fakultet med akademisk förankring har vi möjligheten att utforma våra program helt fritt med hänsyn till våra deltagares behov av utveckling.

Mgruppen 85 år - Jubileumslogotype. Sedan 1931.

Executive MBA med Mgruppen - vad innebär det?

Vi erbjuder utbildningar inom Executive MBA i både Stockholm och Göteborg. Förutom vår långa erfarenhet finns det en rad fördelar med att gå utbildningen hos oss.

När du deltar i någon av våra utbildningar inom Executive MBA blir du automatiskt medlem Mgruppen Executive Club där du sedan exklusivt kan nätverka med tidigare deltagare på utbildningen och utbyta värdefulla erfarenheter.

Dessutom arrangerar vi på Mgruppen en halvdag minst en gång om året dit vi bjuder in deltagarna för att ta del av inspirerande föreläsningar som kan ge nya perspektiv och där du ges tillfälle att mingla med andra kursdeltagare efteråt.

Utmärkande för vår MBA-utbildning är att alla moduler och program syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter, som vidare direkt kan tillämpas i din vardag.

Det är du som skapar framgången - vi hjälper dig med ett effektivt ledarskap.

Många nöjda deltagare på våra utbildningar

Vi är stolta över att ha haft flera nöjda deltagare på våra utbildningar i Executive MBA. Det bekräftas både av ett högt snittbetyg på Reco, samt genom fina ord och omdömen - några av dem har vi samlat här på vår hemsida.

En utbildning inom Executive MBA erbjuder ett strategiskt och brett perspektiv på verksamhetsledning, och programmet anpassas utifrån deltagarens individuella förutsättningar.

Många som går en utbildning inom Executive MBA har ofta både ett tidskrävande jobb och kanske en familj som redan tar mycket tid. Vi erbjuder alltså ett flexibelt åtagande där du tar det i din egen takt. Programmet består av fyra delar där du själv väljer i vilken ordning du vill ta dem och du förbinder dig endast till ett steg i taget.

 

Kontakta oss för en utbildning i Executive MBA

Mgruppen är ett utbildningsföretag som erbjuder ett antal olika kurser och utbildningar inom ledarskap och MBA för företag till bra priser.

Du som är intresserad av att gå en utbildning i Executive MBA är varmt välkommen att kontakta oss. Hör av dig till oss per telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar, om kursens upplägg och kan boka in ett passande tillfälle för utbildningen

. Error with embedding the source

Mgruppen Executive Club

Som deltagare i något av våra program inom Executive MBA blir du automatiskt medlem i Mgruppen Executive Club som är ett exklusivt deltagande för erfarenhetsutbyte och nätverkande med alla tidigare deltagare. Minst en gång om året arrangerar Mgruppen en halvdag med föreläsningar som fyller på med nya perspektiv och inspiration. Det blir även ett trevligt tillfälle då du som deltagare får möjlighet att träffa dina gamla kurskamrater och kan umgås även på kvällen.

 

Executive Club 

Diplom Mgruppens Executive MBA 2016

Diplomutbildning

Mgruppens Executive Master program är utbildningarna som leder dig till nästa nivå utan att du behöver göra ett avbrott i din nuvarande karriär. Tillsammans utgör tre Executive program Mgruppens Executive MBA. Utbildningarna kan läsas enskilt och i valfri ordning, något som innebär en stor flexibilitet.

Se film & bildspel från senaste diplomeringen

Vem ska gå en Executive MBA?

Se vår film om skillnanden mellan en MBA och en Executive MBA. Det är stor skillnad mellan dessa två typer av program - framförallt vad gäller krav på tid och engagemang.

Läs hela artikeln här.

För dig som är aktiv i en verksamhetsledande roll idag

Våra Executive MBA-program är framtagna för att passa fullt yrkesverksamma verksamhetsledare. Vi vet att verksamhetsledare är upptagna personer med högt tryck i arbetsvardagen. Om du dessutom ska hinna med ett privatliv finns det inte utrymme för möten och lärande som inte gagnar din situation. Mgruppens Executive MBA har utvecklats under mer än tio års tid och vi har lärt oss på vilken nivå vi kan lägga oss. Fokus framförallt är på att vidareutveckla ditt personliga ledarskap i att leda verksamheten. 

Fortsätt göra ett bra jobb - Du skapar framgång.

.

Thumbnail Produktblad Mgruppen Executive MBA

Ladda ner presentation av Mgruppens Executive MBA