Esbjörn Wickström - Affärsansvarig Advisory Board

Esbjörn Wickström har magisterexamen inom HR samt företagsekonomi. Genom åren har Esbjörn i linjebefattningar såväl som konsult främst verkat inom strategi, affärs- och organisationsutveckling samt lednings och förändringsarbete.

Han har haft roller som VD, Affärsutvecklingsdirektör, Affärsområdeschef i stora globala koncerner såväl som i mindre entreprenörsbolag. Som Managementkonsult skapades framgångssagan Prosales, nordens kanske främsta bolag inom Sales Excellence. Esbjörn har verkat i bolag som Ericsson, Merkantildata, Synergica, Ricoh, Kyocera, Däckia och haft långa uppdrag för ex. Nynas, Berendsen, Regeringskansliet, Klippan paper, Novum Assitans, Tillberg Design.

Esbjörn brinner för affären och att stötta ledningsfunktioner att lyckas utveckla och införa förändrade erbjudande och affärsstruktur, bygga relationer och organisationer samt utveckla förmåga hos medarbetare och team att leverera i strategisk riktning på hållbart sätt. Genom Mgruppens Advisory board vil Esbjörn förena olika expertområden och göra de tillgängliga för ledare att ta stöd av vid rätt tillfälle för att på så sätt skapa ett bra arbetssätt och lärande organisation vid strategisk förflyttning.

Kontakta Esbjörn

Mobil: 072-986 08 92