Executive Master
  • För dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom strategisk analys och management. Du får nya perspektiv och inspiration för att utveckla verksamheter. Utbildningen fokuserar på att ge dig direkt användbara och relevanta färdigheter med en gedigen vetenskaplig grund.

   Internatutbildning

   • Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr)
   • Pris: 99 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • För dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom finansiell ekonomi och redovisning. Du vill få ett helhetsperspektiv på hur ett finansiellt perspektiv kan bidra till affärsutveckling. Du är troligtvis chef i en operativ ledningsgrupp. Din yrkesroll ställer krav på att du skall kunna bidra till ledningsarbetet med en helhetssyn

   Internatutbildning

   • Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr)
   • Pris: 95 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

   Internatutbildning

   • Längd: 18 dagar (6 x 3 dgr)
   • Pris: 129 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • För dig vars yrkesroll ställer krav på att du skall kunna bidra med HR-kompetens med utgångspunkt från en helhetssyn på verksamheten . Ansvaret i din nuvarande eller framtida roll går därmed bortom specialistens. Eftersom HR-strategin går hand i hand med affärs-/verksamhetsstrategin har du stor fördel av att förstå din strategiska roll och kunna arbeta långsiktigt.

   Internatutbildning

   • Längd: 12 dagar (4 x 3 dgr)
   • Pris: 79.000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA
  • Du är chef eller specialist med resultat-, områdes-, eller avdelningsansvar. Du sitter i en ledningsgrupp eller är invovlerad i det strategiska arbetet på annat sätt.

   Internatutbildning

   • Längd: 8 dagar (3 + 2 + 3)
   • Pris: 65 000 SEK *
   *Moms, kost och logi tillkommer.

   Tre dimensioner

   Leda VERKSAMHET
   Leda SIG SJÄLV
   Leda ANDRA

Gå en Executive MBA utbildning i Stockholm

Mgruppen Executive MBA - logotype (brun)

Antagligen har du nu sökt efter MBA utbildning i Stockholm. Mgruppen är ett utbildningsföretag som erbjuder en skräddarsydd Executive MBA utbildning. Med många år inom branschen i bagaget har vi genom året samlat på oss gedigen erfarenhet av just ledarskapsutveckling och vet exakt vad som fungerar - men också vad som inte gör det.

Samtliga upplägg skräddarsys alltid inför de behov och önskemål som finns hos varje deltagare, vilket gör att våra utbildningar alltid är träffsäkra med hög kvalitet. Genom vår starka position som oberoende fakultet med akademisk förankring kan vi utforma våra Executive MBA program fritt och anpassat efter vår individuella utveckling.

Vad är en Executive MBA?

MBA står för Master of Business Administration och utbildningen vänder sig i huvudsak mot dig som redan är yrkesverksam, men kanske i början på din karriär som är på väg att ta ett steg mot att bli mer kvalificerad i din yrkesroll.

Mgruppens Executive MBA utbildning ger dig värdefull kompetens och erfarenhet som bidrar till att stärka dig som ledare. Något som i sin tur ökar förutsättningarna för din organisation att bli mer framgångsrik. Det är du som skapar din egen framgång, vad vi kan göra är att hjälpa dig med ett effektivt ledarskap.

Executive MBA programmen behandlar specifika delar som exempelvis marknadsföring eller finans, så att du som går utbildningen sedan kan bidra med spetskompetens till företaget för att senare kunna leda ett team.

Föreläsningarna sker på dagtid under ett till två års tid, vilket innebär att det kommer krävas att du kan ta ett uppehåll från ditt arbete för att kunna fokusera på studierna helt och hållet.

Fördelen med att gå Mgruppens Executive MBA

Vi på Mgruppen har i många år varit flitigt anlitade som arrangörer för våra ledarskapsutbildningar, vilket är ett kvitto på den höga kvalitet som våra utbildningar håller.

Med ett brett kundregister har vi genom åren fått många fina omdömen och rekommendationer från tidigare deltagare. Detta är något som vi är mycket stolta över och några av dem kan du ta del av här på vår hemsida.

Detta i kombination med ett högt snittbetyg från Reco, verifierar oss som en professionell och pålitlig aktör av ledarskapsutbildningar och Executive MBA program i Stockholm.

Vi ser alltid till att arbeta med de allra bästa pedagogerna och ledarskapsexperterna och våra utbildningar erbjuder en unik kombination av personlig utveckling, ledarskap och management.

Vem ska gå en Executive MBA?

Se vår film om skillnanden mellan en MBA och en Executive MBA. Det är stor skillnad mellan dessa två typer av program - framförallt vad gäller krav på tid och engagemang.

Läs hela artikeln här.

. Error with embedding the source

Mgruppen Executive Club

Som deltagare i något av våra program inom Executive MBA blir du automatiskt medlem i Mgruppen Executive Club som är ett exklusivt deltagande för erfarenhetsutbyte och nätverkande med alla tidigare deltagare. Minst en gång om året arrangerar Mgruppen en halvdag med föreläsningar som fyller på med nya perspektiv och inspiration. Det blir även ett trevligt tillfälle då du som deltagare får möjlighet att träffa dina gamla kurskamrater och kan umgås även på kvällen.

 

Executive Club 

Diplom Mgruppens Executive MBA 2016

Diplomering

Mgruppens Executive MBA program är utbildningar som leder dig till nästa nivå utan att du behöver göra ett avbrott i din nuvarande karriär. Tillsammans utgör tre Executive program diplomering i Mgruppens Executive MBA. Utbildningarna kan läsas enskilt och i valfri ordning, något som innebär en stor flexibilitet.

Se film & bildspel från senaste diplomeringen

För dig som är aktiv i en verksamhetsledande roll idag

Våra Executive MBA-program är framtagna för att passa fullt yrkesverksamma verksamhetsledare. Vi vet att verksamhetsledare är upptagna personer med högt tryck i arbetsvardagen. Om du dessutom ska hinna med ett privatliv finns det inte utrymme för möten och lärande som inte gagnar din situation. Mgruppens Executive MBA har utvecklats under mer än tio års tid och vi har lärt oss på vilken nivå vi kan lägga oss. Fokus framförallt är på att vidareutveckla ditt personliga ledarskap i att leda verksamheten. 

Fortsätt göra ett bra jobb - Du skapar framgång.

Thumbnail Produktblad Mgruppen Executive MBA

Ladda ner presentation av Mgruppens Executive MBA