Chef ❤ Mgruppen = Chefakademin

Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag

Sommaren 2021 fusionerades mediebolaget Chefgruppen Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB. Bolagets nya namn är Chefakademin.

Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Vår ambition är att bli det självklara valet för dig som söker chef- och ledarskapsutveckling, genom hela vårt utbud av utbildningar i olika längd och format, smarta tjänster, tidningen Chef och Chef.se, sammanfattningar av de viktigaste ledarskapsböckerna, poddar och event.

Chefakademin är ett dotterbolag till Ledarna Chefsservice LCS AB.

Besök Chefakademin

Lär känna oss på djupet


Tre dimensioner i vår ledarskapsutbildning

Vår syn på ledarskap

Effekter av ledarutveckling

Vår pedagogik

Våra konsulter/handledare

Vår historia

Fakta om Mgruppen

Vårt erbjudande

Samarbetet med Raoul Wallenberg Academy


Chefs- och ledarutveckling med en unik kombination av ledarskap, management och personlig utveckling

Hos oss hittar du individuella utbildningar tillika företagsanpassade för dig som är informell ledare, ny som chef, erfaren chef, projektledare, specialist och för dig som sitter i ledningsgrupp, arbetar med HR, är VD eller verksam i annan ledande befattning.

Bakom oss finns en lång historia och bredd som lägger en stabil grund till den utveckling du väljer. Våra konsulter har flera års erfarenhet av organisations och ledarskapsutbildningar, och praktiskt erfarenhet från näringslivet. Vi erbjuder utbildningar som börjar med fokus på dig som nybliven ledare och sträcker sig till Executive MBA-utbildningar.

Däremellan hittar du även möjlighet till individuell- eller gruppcoaching eller varför inte ta möjligheten att delta på någon av våra ledarskapsseminarie eller webinars. Hoppas vi får möta dig hos oss, på någon av våra många utbildningar.

Här kan du ladda ner Mgruppens samlade erbjudande


 

Vi hjälper dig

Att veta exakt vilken utbildning som är bäst för dig och dina behov kan vara klurigt. Våra rådgivare finns här för att hjälpa dig med dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig!