Vårt erbjudande

Mgruppen erbjuder chefsutveckling och ledarutveckling med en unik kombination av ledarskap, management och personlig utveckling. Vi arbetar såväl med öppna som företagsanpassade utbildningar för dig som är informell ledare, ny som chef, erfaren chef, projektledare, specialist och för dig som sitter i ledningsgrupp, arbetar med HR, är VD eller verksam i annan ledande befattning.

Mgruppen är ett utbildningsföretag som har funnits i mer än 80 år. Vår långa historia och bredd lägger en stabil grund för våra ledarskapsutbildningar. Vi arbetar med konsulter som samtliga har många års erfarenhet av ledarskapsutbildning, men som även har lång praktiskt erfarenhet från näringslivet.

Vi erbjuder program som börjar med fokus på dig som nybliven chef och sträcker sig till Executive MBA-utbildningar. Däremellan erbjuder vi möjlighet till individuell- och gruppcoaching, eller varför inte ta möjligheten att delta på någon av våra kortare ledarskapsseminarier? Vissa utbidlningsprogram håller vi även utomlands och då tillsammans med någon av våra partners. För mer inspiration lyssna på några av våra många deltagare och företag som har gått en eller flera utbildningar hos oss.

 

Vi hoppas att vi får möta dig hos oss, på någon av våra många utbildningar. För mer information:

Våra utbildningar

Kontakta oss

Här kan du ladda ner Mgruppens samlade erbjudande


 

Vi hjälper dig

Har du frågor eller funderingar ska du inte tveka att höra av dig. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.