Executive MBA diplomerad om Master of Leadership & Management

Se filmen

Executive Master of Leadership & Management

Internatutbildning

  • Längd: 18 dagar (6 x 3 dgr)
  • Pris: 129 000 SEK *
*Moms, kost och logi tillkommer.

Tre dimensioner

Leda VERKSAMHET
Leda SIG SJÄLV
Leda ANDRA

Ladda ned produktbladet


 

En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till ledarens beteende. Att utveckla ditt eget ledarskap är därför av största betydelse för att framgångsrikt kunna vidareutveckla dig själv och dina medarbetare, den verksamhet du ansvarar för och därigenom skapa resultat.

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

Målsättning med utbildningen

Programmet Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare. Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos Mgruppen gör du en lönsam investering i dig själv och din verksamhet.

Delar ur innehållet

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Affärsledarskap och kommunikation
  • Engagemang, kultur och ledning 
  • Change Management
  • Nya perspektiv på ledarskap
  • Integrerat ledarskap

Executive deltagarna har ordet


 

Susanne Waleij

”Jag hade med mig ledarerfarenhet och har även gått ett antal ledarskapsutbildningar tidigare. Executive Master of Leadership & Management gav mig en djupare förståelse och ett bredare perspektiv på mitt eget ledarskap. Att även få en bekräftelse på att jag redan idag har kunskap och applicerar denna, har givit mig en ökad tyngd i min egen roll.”

Susanne Waleij HR, IT och kommunikationschef, Balticgruppen AB

Därför valde Cecilia Warrol Executive Master of Leadership & Management

Cecilia Warrol, Programme Director på Teknikföretagen är utbildad civilingenjör inom kemiteknik och arbetar idag med lobbying, forskning och innovation. Cecilia, som sökte efter en längre utbildning där hon kunde fördjupa sig inom ledarskap, blev tipsad om Mgruppens Executive MBA.

Se filmen och ta del av hennes upplevelse från Executive Master of Leadership & Management. 

Kommande starter
Datum Stad  

Programansvarig Helene Öhman

Helene har lång erfarenhet som chef, utbildare och affärsutvecklare inom organisations- och ledarskapsutveckling. Hon har arbetat i ledande positioner med kundcentrerade och moderna utvecklingsmetoder. Hennes mål är att hjälpa organisationer nå den kompetens som krävs för fortsatt relevans i en föränderlig omvärld med ständig utveckling.

Av de fasta programmen ansvarar Helene för:

Antagningsprocessen

I intervjusamtal med våra utbildningsrådgivare utforskar vi dina förutsättningar för att delta i masterprogrammen. Vi igenom din professionella bakgrund, varför du söker, vad du önskar uppnå och hur du kan bidra till gruppens gemensamma lärande och nätverk. Tillsammans ser vi om erbjudandet passar dina och verksamhetens behov. Vid godkännande blir du sedan antagen genom en anmälan till vår Executive MBA alternativt det program du önskar att starta med.

Vill du veta mer? Kontakta våra rådgivare direkt på telefon 08-731 41 00 eller info@mgruppen.se

Här får medarbetarna betalt för att reflektera

Tony Nilsson, VD på YouCall, behövde tanka på ny inspiration och började se över hur kan kunde vässa verksamheten ytterligare. Efter sin Executive MBA rullade han ut det kreativa experimentet med betald reflektionstid.
Läs mer >>

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör en av våra rådgivare av sig till dig.