Executive Master of Leadership & Management

Internatutbildning

  • Längd: 15 dagar (5 x 3 dgr)
  • Pris: 122 000 SEK *
*Moms, kost och logi tillkommer.

Tre dimensioner

Leda VERKSAMHET
Leda SIG SJÄLV
Leda ANDRA

En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till ledarens beteende. Att utveckla ditt eget ledarskap är därför av största betydelse för att framgångsrikt kunna vidareutveckla dig själv och dina medarbetare, den verksamhet du ansvarar för och därigenom skapa resultat.

Målsättning med utbildningen

Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare. Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos Mgruppen gör du en lönsam investering i dig själv och din verksamhet.

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

Våra starkaste ambassadörer är våra deltagare

Du som väljer att gå Mgruppen Executive MBA kommer få en utbildning som utvecklas tillsammans och med hjälp av våra deltagare. På frågan om deltagarna skulle rekommendera programmet så har alla genomgående svarat 10 av 10 vid utvärderingarna och ger oss betyget 100 av 100 i Net Promoter Score som mäter kundlojalitet. För kundnöjdhet rankar de oss 5,5 av 6 i genomsnittligt betyg.

Det gör våra deltagare till våra starkaste ambassadörer som alla skulle rekommendera masterprogrammen vidare, vilket är något vi är väldigt stolta över. 

Delar ur innehållet

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Affärsledarskap och kommunikation
  • Engagemang, kultur och ledning 
  • Change Management
  • Nya perspektiv på ledarskap
  • Integrerat ledarskap

Executive deltagarna har ordet


 

Susanne Waleij

”Jag hade med mig ledarerfarenhet och har även gått ett antal ledarskapsutbildningar tidigare. Executive Master of Leadership & Management gav mig en djupare förståelse och ett bredare perspektiv på mitt eget ledarskap. Att även få en bekräftelse på att jag redan idag har kunskap och applicerar denna, har givit mig en ökad tyngd i min egen roll.”

Susanne Waleij HR- och Kommunikationschef, Balticgruppen AB

Ladda ned den fullständiga informationen för programmet


 
Kommande starter
Datum Stad  
05 okt Stockholm Boka
05 okt - 07 okt
Internat
Del 1
23 nov - 25 nov
Internat
Del 2
15 feb - 17 feb
Internat
Del 3
29 mar - 31 mar
Internat
Del 4
10 maj - 12 maj
Internat
Del 5
23 aug - 25 aug
Internat
Del 6
24 apr Stockholm Boka
24 apr - 26 apr
Internat
Del 1
19 jun - 21 jun
Internat
Del 2
30 aug - 01 sep
Internat
Del 3
23 okt - 25 okt
Internat
Del 4
06 dec - 08 dec
Internat
Del 5

Programansvarig Caroline Lornudd

Caroline Lornudd är PhD i Medical Management från Karolinska Institutet och har en gedigen praktisk bakgrund inom det arbets- och organisationspsykologiska fältet. Fokus, både i arbete och forskning, är ledarskap, ledning och styrning av ett hållbart arbetsliv liksom hur man skapar effekter av ledarutveckling.

Caroline är hyllad för sitt pedagogiska sätt att göra det komplicerade begripligt och möjliggöra att teorier kan omsättas till praktiska beteenden. Att både deltagare och organisationer får verklig utväxling av investerad ledarskapsutveckling är något som Caroline är mån om att säkerställa när hon utvecklar chefer.

Av de fasta programmen ansvarar Caroline för:

 

 

Därför valde Cecilia Warrol Executive Master of Leadership & Management

Cecilia Warrol, Programme Director på Teknikföretagen är utbildad civilingenjör inom kemiteknik och arbetar idag med lobbying, forskning och innovation. Cecilia, som sökte efter en längre utbildning där hon kunde fördjupa sig inom ledarskap, blev tipsad om Mgruppens Executive MBA.

Se filmen och ta del av hennes upplevelse från Executive Master of Leadership & Management. 

Här får medarbetarna betalt för att reflektera

Tony Nilsson, VD på YouCall, behövde tanka på ny inspiration och började se över hur kan kunde vässa verksamheten ytterligare. Efter sin Executive MBA rullade han ut det kreativa experimentet med betald reflektionstid.
Läs mer >>

Vi hjälper dig

Har du frågor eller funderingar ska du inte tveka att höra av dig. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.