Executive Master of Leadership & Management

Internatutbildning

  • Längd: 21 dagar (7 x 3 dgr)
  • Pris: 149 000 SEK *
*Moms, kost och logi tillkommer.

Tre dimensioner

Leda VERKSAMHET
Leda SIG SJÄLV
Leda ANDRA

En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till ledarens beteende. Att utveckla ditt eget ledarskap är därför av största betydelse för att framgångsrikt kunna vidareutveckla dig själv och dina medarbetare, den verksamhet du ansvarar för och därigenom skapa resultat.

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

Målsättning med utbildningen

Programmet Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare. Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos Mgruppen gör du en lönsam investering i dig själv och din verksamhet.

Delar ur innehållet

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Innovation och kommunikation
  • Engagemang, kultur och ledning
  • Att leda i den nya världen 
  • Change Management
  • Integrerat ledarskap

Ladda ner produktblad - Executive Master of Leadership & Management


 

Därför valde Cecilia Warrol Executive Master of Leadership & Management

Cecilia Warrol, Programme Director på Teknikföretagen är utbildad civilingenjör inom kemiteknik och arbetar idag med lobbying, forskning och innovation. Cecilia, som sökte efter en längre utbildning där hon kunde fördjupa sig inom ledarskap, blev tipsad om Mgruppens Executive MBA.

Se filmen och ta del av hennes upplevelse från Executive Master of Leadership & Management. 

Här får medarbetarna betalt för att reflektera

Tony Nilsson, VD på YouCall, behövde tanka på ny inspiration och började se över hur kan kunde vässa verksamheten ytterligare. Efter sin Executive MBA rullade han ut det kreativa experimentet med betald reflektionstid.
Läs mer >>

Kommande starter
Datum Stad  

Så tycker deltagarna

 Helen Lagergren, CEO PS Partner

- Executive Master of Leadership & Management är den bästa utbildning jag någonsin gått. Det är inte enbart är en utbildning utan även ett nätverk. Många drivna och hängivna ledare är, medvetet eller omedvetet, praktiskt taget utsvultna på att få dela erfarenheter med andra. Oavsett bransch, privat eller offentlig verksamhet är det ledarskapet som för oss samman. Vi delar verkligen viljan av att ta del av nya rön, möta inspirerande föreläsare, reflektera, jobba ihop med uppgifter och projekt, skratta, utbyta stöd i situationer vi står i och resa ihop.
Är du eller vill du bli framtidens framgångsrika ledare så innehåller programmet alla moment för det.

Programansvarig Helene Öhman

Helene har lång erfarenhet som chef, utbildare och affärsutvecklare inom organisations- och ledarskapsutveckling. Hon har arbetat i ledande positioner med kundcentrerade och moderna utvecklingsmetoder. Hennes mål är att hjälpa organisationer nå den kompetens som krävs för fortsatt relevans i en föränderlig omvärld med ständig utveckling.

Av de fasta programmen ansvarar Helene för: